Apple MacBook Flexgate-Reparatie

Heb je problemen met het scherm van je MacBook Pro 2016 of 2017 dat volledig uitvalt wanneer je de klep opent? Dan zou het wel eens kunnen liggen aan het beruchte 'Flexgate'-probleem. Dit probleem doet zich voor wanneer de flexibele kabel die het scherm met de rest van de laptop verbindt, beschadigd raakt door herhaalde bewegingen zoals het openen en sluiten van de klep. Als gevolg hiervan kan het scherm donker worden of zelfs helemaal uitvallen. Maar geen zorgen, wij kunnen dit bekende Flexgate-probleem voor je repareren door de beschadigde flexkabel te herstellen en zo je MacBook Pro weer in optimale staat te brengen, klaar voor al je taken en projecten. Meld je reparatie snel en simpel aan via het onderstaande formulier of stuur ons gewoon een berichtje via WhatsApp.

"Flexgate" is een probleem dat vooral voorkomt bij bepaalde MacBook Pro-modellen uit 2016 en 2017. Het draait om een kabeltje, de flexkabel genoemd, dat het scherm van de laptop verbindt met de rest van de computer.

Deze flexkabel zorgt ervoor dat de elektrische signalen voor de schermverlichting goed worden doorgegeven. Bij deze specifieke modellen was er een probleem omdat die kabel te kort was ontworpen. Hierdoor kon het kabeltje na verloop van tijd buigen, slijten en zelfs breken door het vaak openen en sluiten van het scherm.

Als dit kabeltje beschadigd raakt, zie je vaak dat het scherm donker wordt of helemaal uitvalt, vooral als je het scherm kantelt. Dit staat bekend als het "Flexgate" probleem.

Om dit op te lossen, moet meestal het beschadigde kabeltje worden gerepareerd of vervangen. Onze experts kunnen je daarbij helpen. Hoewel nieuwere MacBook-modellen maatregelen hebben genomen om dit te voorkomen, blijft het een bekend probleem bij deze oudere modellen. Neem contact met ons op voor een vakkundige reparatie!

Heb je andere MacBook-problemen?

Bij MacFixers.nl kun je natuurlijk ook voor al je andere MacBook-problemen bij ons terecht! 

 

  Vervanging van je beeldscherm

  Moederbord reparatie

  Flexgate reparatie

  Reparatie van je speakers

  Reparatie van het trackpad

  Als je niet precies weet wat er mis is met je MacBook

Vraag vrijblijvend een gratis reparatie-offerte aan.

Vul het onderstaande formulier in om de klacht van je MacBook te beschrijven. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Tijdens het invullen van het formulier zie je een schatting van verschillende reparatieprijzen. Houd er rekening mee dat dit slechts een indicatie is en dat de uiteindelijke reparatiekosten mogelijk lager kunnen uitvallen. Het invullen van dit formulier is vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast!


Wat onze klanten zeggen