MacBook Logicboard Reparatie

Heb je te horen gekregen dat het logicboard van je MacBook defect is en dat deze vervangen moet worden? Vaak wordt dit gezien als de enige oplossing, maar bij MacFixers.nl geloven we in een slimmere aanpak. Wij hebben ons gespecialiseerd in het herstellen van logicboards, waardoor we een betaalbaar alternatief kunnen bieden dat niet alleen vriendelijker is voor je portemonnee, maar ook dezelfde kwaliteit garandeert. Bij MacFixers.nl hebben we niet alleen de kennis en ervaring om deze problemen te identificeren, maar we beschikken ook over gespecialiseerde apparatuur en vaardigheden op het gebied van microsolderen. Hierdoor kunnen we jouw MacBook weer in topconditie brengen zonder onnodige vervangingen en tegen een fractie van de kosten. Kies voor een voordelige en hoogwaardige oplossing bij MacFixers.nl.

Wat kost een MacBook-Logicboard reparatie?

Bij MacFixers.nl streven we ernaar betaalbare oplossingen te bieden voor logicboard reparaties. Voor sommige modellen kunnen we al beginnen met reparaties vanaf slechts 129,- euro. Het exacte bedrag hangt uiteraard af van het specifieke model van je MacBook en het type defect op het logicboard. Voor standaardcomponenten rekenen wij geen extra kosten. Het kan echter voorkomen dat bepaalde onderdelen lastig verkrijgbaar zijn of hoge kosten met zich meebrengen. In deze gevallen nemen wij altijd vooraf contact met je op om je op de hoogte te stellen van eventuele extra kosten. Om je volledig transparantie te bieden, tonen we tijdens het vrijblijvend aanmelden van de reparatie al de verwachte kosten. Zo weet je vooraf wat je kunt verwachten en kom je niet voor verrassingen te staan.

Is het niet beter om het MacBook-logicboard volledig te vervangen?

Bij MacFixers.nl vinden wij van niet. Vergelijk het met het direct vervangen van je hele wiel of fiets bij een lekke band. Het vervangen van het defecte component biedt dezelfde kwaliteit als het vervangen van het hele logicboard. Bovendien behoud je het voordeel dat je geen gegevens kwijtraakt, aangezien de SSD altijd in het logicboard is verwerkt. Deze wordt automatisch vervangen als je er toch voor kiest om het logicboard te laten vervangen. Kies bij MacFixers.nl voor betaalbare kwaliteit en profiteer van onze 12 maanden garantie op een logicboard reparatie.

Heb je andere MacBook-problemen?

Bij MacFixers.nl kun je natuurlijk ook voor al je andere MacBook-problemen bij ons terecht! 

 

  Vervanging van je beeldscherm

  Moederbord reparatie

  Flexgate reparatie

  Reparatie van je speakers

  Reparatie van het trackpad

  Als je niet precies weet wat er mis is met je MacBook

Vraag vrijblijvend een gratis reparatie-offerte aan.

Vul het onderstaande formulier in om de klacht van je MacBook te beschrijven. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Tijdens het invullen van het formulier zie je een schatting van verschillende reparatieprijzen. Houd er rekening mee dat dit slechts een indicatie is en dat de uiteindelijke reparatiekosten mogelijk lager kunnen uitvallen. Het invullen van dit formulier is vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast!


Wat onze klanten zeggen