MacBook Scherm Vervangen

Is het scherm van je MacBook beschadigd of kapot? Bij MacFixers.nl ben je aan het juiste adres, omdat de kosten vaak aanzienlijk lager zijn dan bij Apple zelf, vaak minder dan de helft. We streven ernaar om het scherm doorgaans nog dezelfde dag voor je te vervangen, mits we het scherm op voorraad hebben. Als je in de buurt van Apeldoorn woont, profiteer dan van onze gratis haal- en brengservice, zodat je gemakkelijk thuis kunt blijven. Woon je niet in de buurt van Apeldoorn? Geen zorgen, je kunt je MacBook heel eenvoudig naar ons opsturen of op onze locatie in Arnhem of Deventer afgeven. Is het scherm van je MacBook beschadigd of kapot? Bij MacFixers.nl ben je aan het juiste adres. Meld je reparatie snel en simpel aan via het onderstaande formulier of stuur ons gewoon een berichtje via WhatsApp.

Wat kost het vervangen van je MacBook-scherm?

Voordat je het scherm van je MacBook laat vervangen, is het handig om te weten wat het gaat kosten. Helaas is er geen vast antwoord op die vraag, omdat de prijs afhangt van het type MacBook en het specifieke probleem. Het vervangen van een gebarsten scherm van een MacBook Air met beschadigd LCD heeft bijvoorbeeld een andere prijs dan het vervangen van alleen het display van een MacBook Pro.

Bij MacFixers.nl bieden we schermvervanging aan vanaf 279 euro. Wil je weten wat de exacte kosten zijn voor jouw situatie? Neem dan gerust contact met ons op via het onderstaande formulier of stuur ons een berichtje via WhatsApp.

Gebruiken jullie originele MacBook-schermen?

Bij MacFixers.nl heb je verschillende opties. We kunnen je scherm vervangen door een origineel exemplaar, maar deze zijn behoorlijk prijzig. Vaak is zo'n reparatie niet meer financieel rendabel. Wij gebruiken hoogwaardige schermen tegen een zeer aantrekkelijke prijs, waardoor een reparatie nog steeds betaalbaar blijft en vaak de helft goedkoper uitvalt dan bij Apple zelf. Deze keuze raden we dan ook het meest aan. Als alternatief kun je ook kiezen voor een refurbished origineel scherm. Kortom, bij MacFixers.nl is er voldoende keuze voor elk budget.

Heb je andere MacBook-problemen?

Bij MacFixers.nl kun je natuurlijk ook voor al je andere MacBook-problemen bij ons terecht! 

 

  Vervanging van je beeldscherm

  Moederbord reparatie

  Flexgate reparatie

  Reparatie van je speakers

  Reparatie van het trackpad

  Als je niet precies weet wat er mis is met je MacBook

Vraag vrijblijvend een gratis reparatie-offerte aan.

Vul het onderstaande formulier in om de klacht van je MacBook te beschrijven. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Tijdens het invullen van het formulier zie je een schatting van verschillende reparatieprijzen. Houd er rekening mee dat dit slechts een indicatie is en dat de uiteindelijke reparatiekosten mogelijk lager kunnen uitvallen. Het invullen van dit formulier is vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast!


Wat onze klanten zeggen