Apple MacBook Reparatie en Herstel 

MacBook Reparatie en herstel | MacFixers.nl

Bij MacFixers.nl zijn we toegewijd aan het herstellen van jouw MacBook.

 

Ons doel is eenvoudig: de beste en meest betaalbare MacBook reparatieservice in Nederland bieden.

Met veel ervaring in MacBook-reparaties streven we ernaar om jouw MacBook weer in topvorm te krijgen, of het nu om hardware, software of een upgrade gaat. Het beste van alles? We repareren moederborden in plaats van ze te vervangen, wat je portemonnee spaart en je gegevens veilig houdt. En het goede nieuws is dat moederbordreparaties al mogelijk zijn vanaf slechts 99 euro.

Bij MacFixers.nl draait alles om jouw MacBook en jouw tevredenheid. Dus wacht niet langer en laat ons jouw MacBook weer tot leven brengen.

Vraag vrijblijvend een gratis reparatie-offerte aan

Vul het onderstaande formulier in om de klacht van je MacBook te beschrijven. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Tijdens het invullen van het formulier zie je een schatting van verschillende reparatieprijzen. Houd er rekening mee dat dit slechts een indicatie is en dat de uiteindelijke reparatiekosten mogelijk lager kunnen uitvallen. Het invullen van dit formulier is vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast!

Gaat je MacBook niet meer aan en/of heb je te horen gekregen dat het logic board (moederbord) van je MacBook moet worden vervangen? Wij bieden een alternatieve benadering. In de meeste gevallen kunnen wij uw MacBook repareren zonder de noodzaak om het gehele moederbord te vervangen. Met onze geavanceerde apparatuur kunnen we specifieke onderdelen op het moederbord vervangen en defecte componenten identificeren en herstellen. Onze moederbordreparaties starten al vanaf 99 euro, wat aanzienlijke besparingen in de portemonnee oplevert. Voor MacBooks die nog niet eerder elders zijn gerepareerd, hanteren wij bovendien onze "No cure, No Pay" garantie. Je betaalt niets als wij jouw MacBook niet kunnen repareren!

Ervaar je plots strepen op je LCD-scherm? Functioneert de backlight niet meer zoals het hoort? Zie je vlekken op je display of begint de coating van je Retina-scherm los te laten? Misschien heeft je MacBook een aanzienlijke val gemaakt en is het scherm gebarsten? In al deze situaties is de teleurstelling begrijpelijk. Gelukkig staan we bij MacFixers.nl voor je klaar om elk defect aan je beeldscherm snel en vakkundig op te lossen, en dat alles tegen een uiterst betaalbare prijs!

Heb je last van een scherm dat telkens uitvalt wanneer je het iets te ver opent? Dan zou het wel eens het bekende flexgate probleem kunnen zijn, vooral bij MacBook Pro-modellen uit 2016. Om te controleren of jouw MacBook hieraan lijdt, open je het scherm ongeveer 3 cm en kijk je of het goed functioneert na volledige uitschakeling en herstart. Bij verdere opening kan de kabel van de achtergrondverlichting aan de onderkant storing veroorzaken, wat uiteindelijk leidt tot volledige uitschakeling van het scherm. Bij MacFixers.nl bieden wij betaalbare oplossingen voor dit specifieke probleem, met reparaties vanaf 129,- euro. Vaak is het niet nodig om het hele scherm te vervangen. Ontdek bij ons een kosteneffectieve oplossing voor het Flexgate probleem bij MacBook Pro-modellen uit 2016.

Problemen met je MacBook-batterij?

Als je een MacBook aanschaft, kun je ervan uitgaan dat deze een langere levensduur heeft dan laptops van andere merken. Na verloop van tijd kan de batterij echter minder goed gaan presteren. Dit kan zich uiten in problemen zoals het niet meer goed opladen, de noodzaak om de MacBook voortdurend aan de lader te houden, of aanzienlijke vertragingen in de prestaties. In het slechtste geval kan het zelfs gebeuren dat de batterij volledig leeg raakt en de MacBook niet meer wil opstarten. Dit is eenvoudigweg het gevolg van slijtage aan de batterij.

Het vervangen van de batterij kan soms lastig zijn om zelf te doen. Gelukkig biedt Macfixers.nl professionele batterijvervangingsdiensten tegen een zeer scherpe prijs. Op die manier kun je snel en eenvoudig afrekenen met de genoemde problemen, zonder dat je zelf hoeft te knoeien met de technische aspecten van de vervanging.

MacBook vochtschade opgelopen?

Heeft jouw MacBook te lijden gehad onder vochtschade? Het gebeurt vaak onverwachts: je bent geconcentreerd aan het werk, de telefoon gaat over, je grijpt ernaar... en daar gaat je drankje, precies over je MacBook heen. Snel schakel je de MacBook uit, haalt hem van de stroom, en probeert zo goed als mogelijk al het vocht weg te vegen. Maar diep van binnen weet je dat het kwaad eigenlijk al is geschied. Zelfs als je MacBook het nu weer lijkt te doen, kan dat vocht op termijn voor problemen zorgen, zoals bijvoorbeeld roestvorming.

Overweeg daarom een vochtschade behandeling. Bij MacFixers.nl kunnen we dit voordelig voor je uitvoeren, zodat je MacBook weer optimaal functioneert en mogelijke problemen in de toekomst voorkomen worden.

Heb je andere MacBook-problemen?

Bij MacFixers.nl kun je natuurlijk ook voor al je andere MacBook-problemen bij ons terecht! 

 

  Vervanging van je beeldscherm

  Moederbord reparatie

  Flexgate reparatie

  Reparatie van je speakers

  Reparatie van het trackpad

  Als je niet precies weet wat er mis is met je MacBook

Waar kan ik mijn MacBook naartoe sturen of afleveren?

De eenvoudigste en snelste manier om jouw MacBook te laten repareren, is door het naar ons te verzenden. We bieden verschillende verzekerde verzendopties die je kunt selecteren bij het indienen van een reparatie aanvraag hieronder. Als je liever persoonlijk langskomt, kun je je MacBook ook op afspraak afgeven op onze locaties in Apeldoorn, Arnhem of Deventer. Woon je in Apeldoorn, dan bieden wij zelfs een gratis haal- en brengservice aan, zodat je de deur niet eens uit hoeft. Let op! Meld je reparatie altijd eerst even aan voordat je langskomt of verzendt.