MacFixers.nl - Nieuws en Tips


Verzend je defecte MacBook nu nog goedkoper!

MacBook Flexgate Reparatie | MacFixers.nl

30-05-2024

Goed nieuws! Vanaf vandaag bieden wij een goedkopere verzendoptie via DPD. Hiermee kun je je defecte MacBook al voor €17,50 heen en terug verzenden. Bovendien is je MacBook automatisch tot €520 verzekerd. Tijdens het aanmelden van je reparatie kun je nu kiezen tussen PostNL, DPD of Bpost.

Met deze voordeligere optie van DPD kun je besparen op de verzendkosten. PostNL en Bpost blijven uiteraard ook beschikbaar, zodat je de verzenddienst kunt kiezen die het beste bij jou past. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.


Hoe moet je de MacBook batterij kalibreren?

MacBook Flexgate Reparatie | MacFixers.nl

02-05-2024

Sluit je MacBook aan op een stopcontact met een goedgekeurde kabel en adapter. Laad je MacBook op tot hij volledig is opgeladen, zonder onderbrekingen, en laat hem daarna nog minstens 2 uur aan de lader. De batterij kan namelijk meer opladen dan de 100% die macOS aangeeft.

Laat vervolgens de batterij helemaal leeglopen. Dit kun je versnellen door de schermhelderheid te verhogen en een YouTube-video met geluid af te spelen.

Sluit daarna je MacBook opnieuw aan op het stopcontact met een officiële oplader. Laad hem weer op tot 100% zonder hem tussendoor te gebruiken.


iCulture.nl brengt MacBook flexgate nogmaals onder de aandacht

MacBook Flexgate Reparatie | MacFixers.nl

26-02-2024

Welke fanatieke Apple-gebruiker kent niet de website iCulture.nl? Of het nu gaat om nieuwe Apple-producten, reviews of handige tips en trucs, je komt altijd wel uit bij iCulture.nl. Vandaag hebben ze het bekende Flexgate-probleem opnieuw onder de aandacht gebracht, en wij bij MacFixers.nl zijn trots dat we genoemd worden voor het uitvoeren van deze reparatie. Sinds de start van MacFixers.nl is dit de meest voorkomende reparatie die we uitvoeren, en we hebben al veel klanten kunnen helpen met deze reparatie. We zijn dus vereerd dat we een plekje hebben gekregen op, naar onze mening, de bekendste website in Nederland als het gaat om Apple-producten. Je kunt het artikel van iCulture.nl hier lezen.


MacFixers.nl nu ook in Arnhem en Deventer!

MacBook Flexgate Reparatie | MacFixers.nl

28-01-2024

Goed nieuws! Als je in Arnhem of Deventer woont, bieden wij nu de mogelijkheid om je MacBook persoonlijk af te geven op deze locaties. Dit betekent dat je bespaart op verzendkosten, terwijl je nog steeds kunt profiteren van de voordelige MacBook-reparatiediensten van MacFixers.nl.

Het aanmelden van je reparatie is eenvoudig en snel via deze pagina. Ontvang direct een indicatie van onze aantrekkelijke tarieven en selecteer de locatie waar je jouw MacBook wilt afleveren. Heb je vragen? Aarzel niet om ze aan ons te stellen! We staan klaar om je te helpen en zijn bereikbaar via WhatsApp.


MacBook Strepen in beeld?

MacBook Flexgate Reparatie | MacFixers.nl

06-01-2024

Heb je strepen of balken op het scherm van je MacBook? Dan kan het zijn dat je last hebt van het bekende Dustgate-probleem. In vergelijking met Flexgate is Dustgate helaas lastiger te repareren, en in sommige gevallen is het noodzakelijk om het scherm te vervangen. Je kunt dit proberen te voorkomen door je MacBook schoon te houden. Zelfs kleine stofdeeltjes kunnen de flexkabel bereiken en na verloop van tijd een klein gaatje in de kabel veroorzaken door herhaaldelijk openen en sluiten van het scherm. Gelukkig bieden wij een betaalbare oplossing voor het vervangen van je scherm. Heb je vragen? Aarzel niet om ze aan ons te stellen! We staan klaar om je te helpen.


MacBook Flexgate Reparatie

MacBook Flexgate Reparatie | MacFixers.nl

08-12-2023

Heb je een MacBook Pro uit 2016 of 2017 en gaat het scherm uit wanneer je de laptop te ver openklapt? Overweeg je om het scherm te laten vervangen? Wacht dan even... Het lijkt erop dat jouw MacBook mogelijk last heeft van het bekende flexgate probleem. Helaas is het geen eenvoudige oplossing zoals het vervangen van een kabeltje, maar bij MacFixers.nl kunnen we dit probleem vanaf vandaag voor je oplossen, en dat voor minder dan de helft van de prijs van een nieuw scherm. Klinkt dit interessant voor je? Neem dan contact met ons op via deze pagina!


MacBook Reparatie Apeldoorn

MacBook Reparatie Apedoorn | MacFixers.nl

01-12-2023

Woon je in Apeldoorn of omgeving? Goed nieuws! Vanaf nu geniet je van onze gratis haal- en brengservice voor MacBook-reparaties. Geen gesleep meer met je laptop. Laat ons het zware werk doen terwijl jij comfortabel thuis blijft, vooral tijdens de koude winterdagen. Ontspan en wacht op een voordelige MacBook-reparatie. Meld je MacBook-reparatie eenvoudig aan via deze pagina, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak met jou te maken!

Kies voor het gemak van MacFixers.nl.


Tientje besparen op je dure MacBook?

MacBook Reparatie Apedoorn | Vochtschade | MacFixers.nl

28-11-2023

Tientje besparen op een oplaadkabel voor je dure MacBook? Dat kan duur uitpakken. Wij adviseren altijd een originele of gecertificeerde kabel te gebruiken. Goedkopere kabels maken mogelijk geen goede verbinding met de oplaadconnector en kunnen schade veroorzaken. Ze kunnen zelfs kortsluiting veroorzaken, met beschadiging van het moederbord tot gevolg. Hoewel we vaak reparaties kunnen uitvoeren, kan soms de schade onherstelbaar zijn, wat ook betekent dat je je data kunt verliezen. Investeer daarom in een originele of gecertificeerde kabel om de betrouwbaarheid en levensduur van je MacBook te waarborgen en een MacBook reparatie bij ons te voorkomen!


Tweedehands MacBook Kopen

Verkoop je defecte MacBook | MacFixers.nl

22-11-2023

We ontvangen vaak de vraag over het verwijderen van iCloud-vergrendeling. Helaas is dit bij ons niet mogelijk. Bij de aanschaf van een tweedehands MacBook is het essentieel te controleren of deze niet meer is gekoppeld aan een Apple ID. Op de MacBook zelf kun je dit doen door naar 'Systeeminstellingen' te gaan en op 'Apple ID' te klikken. Controleer dat er geen Apple ID is gekoppeld. Voor gedetailleerde instructies, bekijk deze handleiding op de Apple-ondersteuningspagina. Voorkom verrassingen, controleer voor aankoop! Heb je hulp nodig? Stuur ons gerust een berichtje. We zijn er om je te helpen!


MacBook reparatie voorkomen?

MacBook Reparatie Apedoorn | MacFixers.nl

18-11-2023

Geniet jij ook altijd van een Netflix-sessie terwijl je lekker in bad relaxt? Pas op, want die gezellige gewoonte zou wel eens kunnen betekenen dat wij binnenkort je MacBook moeten repareren. Zelfs als je hem niet rechtstreeks in het bad laat plonzen, kruipt vochtigheid stiekem je MacBook binnen. Vergelijk het met die vervelende condens die opduikt op je badkamerspiegel – vocht kan ook ongewenst je MacBook binnensluipen. Ons advies: neem je MacBook nooit mee de badkamer in, tenzij je van plan bent om gebruik te maken van onze reparatieservice :-), Heb je hulp nodig? Stuur ons gerust een berichtje. We zijn er om je te helpen!


Drinken over je MacBook?

MacBook Reparatie Apedoorn | Vochtschade | MacFixers.nl

16-11-2023

Komt er water of drinken op je MacBook, handel snel om schade te voorkomen. Zet je MacBook direct uit, haal de lader eraf en, als mogelijk, koppel de batterij los. Dep voorzichtig het vocht weg en laat de MacBook minstens 48 uur drogen. Zelfs als je MacBook nog lijkt te werken, is het aan te raden professionele reiniging te overwegen, omdat op de lange termijn corrosie op het moederbord kan ontstaan, wat kan leiden tot defecten. Maak een back-up en overweeg een preventieve waterschadebehandeling. Voorkomen is beter dan genezen. Heb je hulp nodig? Stuur ons gerust een berichtje. We zijn er om je te helpen!


De start van MacFixers.nl

MacBook Reparatie Apedoorn | MacFixers.nl

15-11-2023

Super spannend, maar we zijn dolblij! Onze website staat online, nog niet helemaal af, maar we werken eraan. Ook onze socials zoals Facebook en Instagram zijn up-and-running. We hopen de komende tijd verbeteringen aan te brengen, zoals een handig systeem om eenvoudig reparaties aan te melden en automatisch een verzendlabel in je mail te krijgen. Hou de website in de gaten voor updates hierover. En nu is het wachten, wachten op de eerste klant die via de website gebruik wil maken van onze reparatieservice. Mocht jij die klant zijn, wees gerust, we zijn beter in het repareren van MacBooks dan in verhalen schrijven. 😊